Invoerder van mobiliteit. Invoerder van mobiliteit.
Kies je eigen weg!

Over ons

Révimex bvba werd door de huidige zaakvoerder, Noël Stammen, opgericht in 1991. Révimex is gestart als importeur van elektronische rolwagens, maar groeide uit tot een totaalleverancier van mobiliteitshulpmiddelen, toebehoren en specifieke onderdelen.

De groei en de uitbreiding van ons gamma is vooral voortgevloeid uit de vraag van onze dealers. Dealers met vakbekwame en erkende "rolstoelverstrekkers" die reeds jarenlang beroep doen op onze sterke service, ervaring en vakbekwaamheid.

Als groothandel staan wij dagelijks ten dienste van onze klanten vanuit onze locatie te Overpelt. Snelle en korte lijnen zorgen ervoor dat je bij ons van begin tot einde snel en correct wordt geholpen door onze eigen medewerkers.

Door de jarenlange relaties met onze leveranciers worden wij reeds betrokken bij de ontwikkelingsfase van de producten. Zo kunnen wij steeds inspelen op de specifieke wensen en eisen voor de Belgische markt. Kwaliteit, functionaliteit, design en prijs zijn samen met de betrouwbaarheid van de producent voor ons bepalend.