Invoerder van mobiliteit. Invoerder van mobiliteit.
Kies je eigen weg!

Nieuwjaarskaarten

2022

De rode loper wordt uitgerold!  Op naar het nieuwe jaar met 3 beurzen in onze sector!  Kom de nieuwigheden en verbeteringen bekijken!


 

2021

30 jaar Révimex.  Een moment om bij stil te staan!  

Sta stoelen van Karma, elektrische en manuele, worden toegevoegd aan het gamma alsook de statafel van Ormesa.  In Vlaanderen doet het modulair korrelzitelement ook zijn intrede in de thuissituatie.

 

 

 

 

2020

Twintig jaar getekende kaarten.  Naar analogie van de eerste kaart rijden we nu het nieuwe decennia in.

 

2019

De opsplitsing is een feit.  Vlaanderen, BXL en Wallonië.

De nieuwe regelgeving in Vlaanderen roept vragen op.  Wat is het RAT, RAR, …

BXL is aan de twee kanten zichtbaar en zal kunnen kiezen.

Het Révimex team wordt versterkt door Bart DSmet.  Beaucoup DService!

 

 

 

2018: Een powerful 2018 met de nieuwe "hulpaandrijvingen" en de high end midwheeler van Karma: De "Mid Lectus".

2017: Na de gekende Vivo komt nu de Vivo+ Hij plust op alle vlakken! Snelheid, comfort, actieradius, ...

2016: De electrische driewielfiets van E-natura doet zijn intrede!

Tot volgend jaar!

2015 : De zesde staatshervorming zorgt ervoor dat onze Federale minister Maggie De Block haar bevoegdheden en budgetten moet overdragen aan de gewestregeringen.  Jo Vandeurzen zal voor Vlaanderen een nieuw beleid moeten uitstippelen.  De boodschap is : Doe het goed, Jo! 

2014 : Dit is een vette kar, ma!  Révimex wordt de verdeler voor België van de Karma electro's, met als neusjes van de zalm de Evo Lectus en de midwheeler Morgan.

2013 : Misses X komt er aan!  Griet, onze ergotherapeute, komt ter versterking van ons team en als ondersteuning voor onze dealers, zowel voor Révimex als voor Life & Mobility.

2012 : We hebben een nieuwe eerste minister "gestrikt"!  De zesde staatshervorming komt er ook voor onze sector.  Santé, Gesundheit en gewoon Schol wil hetzelfde zeggen, maar toch zal het anders worden in de toekomst.

2011 : Het stond in de sterren geschreven.  De toen vernieuwde website van Révimex was een feit!

2010 : Een belangrijk jaar.  De productie van Ligtvoet wordt stopgezet na de overname door Handicare.  In plaats van Rest In Peace wordt het L.I.P.  Révimex blijft niet bij de pakken zitten en komt met de Solo van Revatak als vervanger voor de Logic.  De eerste rollator van een nieuwe generatie, de Go go 5, komt er ook al aan!

2009 : Révimex verhuist naar een nieuwe accommodatie in Overpelt.  En dit "om U nog beter van dienst te kunnen zijn".

2008 : Wat je ook verwacht in 2008!  Tussen de scooter en de rolstoel zie je dat de rollator een belangrijke plaats in neemt in ons gamma.

2007 : 007, my name is...  Na de gekende Logic, komt de Logic M.

2006 : De verstrekker moet wikken en wegen.  Nieuwe verstrekkingen zullen afnemen, renting zal zwaar doorwegen en de investeringen zullen groot zijn.  Kies je voor kwaliteit of voor de Euro's of kan je de balans in evenwicht brengen met de juiste producten?

2005 : De "telenomenclatuurmachine", zijn tijd ver vooruit!  Wijzigingen in de nomenclatuur laten toe dat er een betere terugbetaling komt voor de electronische rolstoelen en hun toebehoren.  Een goede zaak voor de gebruikers!  Maar gelijktijdig kwamen de eerste geruchten over de renting.  Met de grote vraag "wie rent voor een cent?".

2004 : Jawel, het is zover!  Na Noël en Katrien komt Mister X!  De technieker op de baan en in huis "De Walter".

2003 : Europees jaar voor personen met een handicap.  Je ziet dat Federaal minister Vandenbroecke zijn zakken leeg zijn en dat de Vlaamse minister Mieke Vogels komt aangevlogen.  Voor het eerst is de Logic scooter te zien.

2002 : Samen rond de kerstboom!  Voor het eerst is er een Revab product te zien "de Axi", samen met de Shoprider en de Leader.

2001: Tekenen met de computer kan ook.  Met het toverstokje kwam de "Leader" van Ligtvoet Products te voorschijn.

2000 : Een millenium.  Een nieuw tijdperk, een nieuw idee.  Voor de trouwe klanten wordt de eerste getekende nieuwjaarskaart ingekaderd als cadeau.